Apple AirTag 1-pack

kr329

Slut i lager

Artikelnr: 0190199320246 Kategorier: , , Etiketter: ,

Beskrivning

Apple AirTag 1-pack

AirTag är ett jättesmidigt sätt att hålla koll på dina saker. Sätt fast en på nyckelknippan och lägg en annan i ryggsäcken. Vips så kan du hålla ett öga på dem i appen Hitta, där du även kan leta rätt på dina Apple-enheter, familj och vänner.

Pinga den. Hitta den.
Att tappa bort plånboken behöver inte vara något stort problem när den har en AirTag. Du kan spela upp ett ljud på den inbyggda högtalaren genom att öppna den nya fliken Föremål i appen Hitta eller genom att säga ”Hej Siri, hitta min plånbok”. Om den finns i närheten – till exempel under soffan eller i rummet bredvid – behöver du bara följa ljudet för att hitta den.

Varmt. Varmare. Nu bränns det.
Om din AirTag finns i närheten kan iPhone leda dig direkt till den med precisionssökning.1 Du ser avståndet till din AirTag och vilket håll du ska gå åt – allt tack vare Ultra Wideband-teknik.

Apple Airtag 4-pack

 

Precisionssökning fungerar på:

  • iPhone 11 (alla modeller)
  • iPhone 12 (alla modeller)
  • iPhone 13 (alla modeller)

Låt hundratals miljoner vänner hjälpa till att leta.
När du har glömt kvar något längre bort, till exempel på stranden eller gymmet, hjälper Hitta-nätverket – som består av hundratals miljoner iPhone-, iPad- och Mac-enheter världen över – till att hitta din AirTag. Och den är byggd för att skydda din integritet varje steg längs vägen.

Hur funkar den?
Din AirTag skickar ut en säker Bluetooth-signal som kan upptäckas av enheter i närheten i Hitta-nätverket. Dessa enheter berättar för iCloud var din AirTag finns, och sedan kan du öppna appen Hitta och se det på kartan. Hela processen är anonym och krypterad för att skydda din integritet. Och den är effektiv, så du behöver inte oroa dig för batteritid eller mobildatanvändning.

Förlorat läge gör det ännu enklare att hitta saker.
Precis som dina andra Apple-enheter kan AirTag försättas i förlorat läge. När den sedan upptäcks av en annan enhet i nätverket får du auto­matiskt en notis. Du kan även ställa in den så att andra kan få dina kontaktuppgifter genom att hålla din AirTag mot en NFC-kompatibel smartphone, samma teknik som gör att man kan betala för saker med telefonen.

Apple Airtag 4-pack


Inbyggt integritetsskydd.

Det är bara du som kan se var din AirTag är. Dina platsdata och din historik förvaras aldrig på själva AirTag. Enheter som förmedlar var din AirTag befinner sig hålls också anonyma och platsdata krypteras varje steg längs vägen. Så inte ens Apple vet var din AirTag finns eller vilken enhet som hjälpte till att hitta den.
AirTag är gjord för att undvika oönskad spårning. Om någon annans AirTag hamnar bland dina saker märker din iPhone att du bär på den och varnar dig. Om du fortfarande inte har hittat den efter ett tag spelar AirTag upp ett ljud så att du hör att den är där.
Men om din kompis har en AirTag eller om du sitter på tåget med en massa människor med en AirTag behöver du inte oroa dig. Varningarna skickas bara när en AirTag skiljs från ägaren.

Apple Airtag 4-pack

Fantastiskt smidig.
Inställningen är smidig. Du behöver bara trycka en gång för att koppla AirTag till din iPhone eller iPad. Ge din AirTag ett namn och sätt fast den på föremålet du vill spåra. Sen är det klart. Vill du ta emot AirTag-notiser på din Apple Watch också? Inga problem.

Apple Airtag 4-pack

Länge leve batteriet.

AirTag är utformad för att användas i mer än ett år med ett standardbatteri som du enkelt kan byta ut. Och iPhone berättar när det är dags att sätta i ett nytt.

Dripp, dropp.
Säg att du har satt fast en AirTag på nyckelknippan och – hoppsan – tappar den i en vattenpöl. Eller att den ligger på bordet när du spiller ut ett glas vatten. Inga problem. AirTag tål vatten.

EAN: 0190199320246

Ytterligare information

Vikt 0,034 kg
Dimensioner 8,2 × 8,2 × 1,2 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Apple AirTag 1-pack”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …