Apple iPad Gen 5 32GB WiFi Silver K2 Grade A

kr2.589

Artikelnr: PREOWNED IPAD5-32-SG Kategorier: , , Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

iPad Gen 5 32GB WiFi Silver K2 Grade A

K2-serien är Kabelprinsens gröna initiativ med fokus på ansvar, hållbarhet och en bättre framtid för oss alla. I samarbete med ledande aktörer i nomdetta område, erbjuder vi våra kunder att hjälpa till att återanvända den enorma mängd av avfall vi genererar globalt varje år. Vi är stolta att kunna presentera ett urval av produkter ur K2-serien och hoppas innerligt att vi kan hjälpas åt att göra världen till en bättre plats att bo på för oss alla. 🥰

Här har du en återställd Apple preowned iPad 9,7″ 5th Gen från 2017 i toppskick och som bjuder på en grym video- och läsupplevelse. Den är utrustad med en högupplöst LCD-display (1536 x 2048 pixlar) som är bekväm att titta på under längre perioder. Du behöver inte anstränga ögonen för att se detaljer.

Med stöd för senaste iPad OS 15.3 får du fortfarande ut väldigt mycket ur denna väldesignade surfplatta. Den är optimerad för bättre batteriprestanda och ger mängder med funktioner som surfplattan inte hade när den lanserades.

På framsidan hittar du en fingeravtrycksläsare för att låsa upp din iPad. Med ett snabbt tryck låser du upp enheten och kan börja spela, titta på film eller läsa. Tack vare stöd för snabbladdning kan du också ladda upp surfplattan helt på cirka 3-4 timmar. Ifall du ska använda surfplattan länge kan du också använda den oavbrutet för ditt ändamål samtidigt som du laddar. När iPad 9.7″ 5th Gen 2017 är helt laddad kan den ge dig upp till 10 timmars batteritid** och precis som med många andra iPad-modeller klarar sig surfplattan i veckor när man inte använder den.

Den bakre kameran bjuder på godkända bilder och du kan använda framkameran till videosamtal med dina vänner och familj.

Specifikationer iPad Gen 5 32GB WiFi Silver K2 Grade A

Operativsystem: iPad OS (upp till 15.3 vid publicering)
CPU: Dual-core (1,84 GHz)
Huvudkamera: 8 MP
Framkamera: 1,2 MP
Skärmstorlek: 9,7 tum
Skärmupplösning: 1536 x 2048 pixlar
Lagringsutrymme: 32
Nätverk: Wifi, Bluetooth
Batteri: 8827 mAh
Dimensioner (B x D x H); 169,5 mm x 7,5 mm x 240 mm
Vikt: 469 g
Land: EU / Nordic
Produktklassificering: Toppskick i Klass A

Vad betyder de olika klassificeringarna?

Grade A+
Perfekt skick. Ser ut och fungerar som en ny. Inga märkbara skador eller problem. För dig som är perfektionist.

Grade A
Bra skick. Ser ny ut, kan finnas något enstaka märke av användning någonstans om man tittar noga. Bra val för den som är rädd om sina saker.

Grade B
Okej skick. Denna enheten ser något använd ut med utrymme för några repor men inte för stora. Bra val för den genomsnittlige användaren.

Grade C
Finns tydliga spår av användning. Rekommenderas för köp åt sig själv om man är okej med att enheten ser använd ut. Grymt val för den budgetinställde.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Apple iPad Gen 5 32GB WiFi Silver K2 Grade A”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *