Apple iPhone XS

kr3.895

Artikelnr: 5711603064690 Kategorier: ,

Beskrivning

Apple iPhone XS, silver, 64GB, som ny (nyskick)

K2-serien är Kabelprinsens gröna initiativ med fokus på ansvar, hållbarhet och en bättre framtid för oss alla. I samarbete med ledande aktörer inom detta område, erbjuder vi våra kunder att hjälpa till att återanvända den enorma mängd av avfall vi genererar globalt varje år. Vi är stolta att kunna presentera ett urval av produkter ur K2-serien och hoppas innerligt att vi kan hjälpas åt att göra världen till en bättre plats att bo på för oss alla. 🥰

Din nya K2-produkt
Produkter från K2 är 100% hållbara och upp till 40% billigare. Din nya K2-telefon kommer med minst 12 månaders garanti och 14 dagars gratis provperiod.

iPhone XS – Beskrivning
Flaggskeppskvalitet från Apple: iPhone XS. Hemknappen har helt försvunnit från den här telefonen – till förmån för en kant-till-kant-skärm, likt den tidigare iPhone X-modellen. En K2 iPhone XS har robust glas på både fram- och baksidan.

Vad kan det dubbla kamerasystemet göra?
Världens mest populära kamera har ett revolutionerande dubbelkamerasystem och inleder en ny era inom fotografering. De två kameralinserna på 12 MP har optisk bildstabilisering för att kunna ge bilder utan rörelseoskärpa. Med hjälp av blixten kan du ta perfekta bilder även under dåliga ljusförhållanden. Att ta imponerande foton eller spektakulära landskapsbilder blir på så sätt en barnlek.

Hur bra är A12 Bionic-processorn?
Den intelligenta A12 Bionic-processorn. Den är en av de mest intelligenta och kraftfulla processorerna för smarttelefoner och har nästa generations Neural Engine. Det gör att du kan vara i framkant när det gäller de senaste trenderna, t.ex. förstärkt verklighet och virtuell verklighet. Och naturligtvis får du ta del av snabbare och smidigare åtgärder.

Bra för dig, bra för miljön
Genom att köpa en renoverad iPhone XS gör du inte bara något bra för dig själv, utan även för miljön. Jämfört med nya produkter sparar renoverade produkter flera 100 kg koldioxid som genereras vid nyproduktion. På så sätt kompenserar vi tillsammans, inte bara för de koldioxidutsläpp som orsakas av transport, utan hjälper också människorna i Haiti, Madagaskar, Nepal och Etiopien.

Specifikationer Apple iPhone XS
Anslutningar – Lightning
Batteri – 2658 mAh
Dimensioner – 70.9 x 143.6 x 7.7 mm
Display – OLED, HDR10
Färg – silver
Frontkamera – 7.0 MP
Grafikkort – Apple A12
Kamera – 12.0 MP
Märke Apple
Minne64 GB
Nätverksanslutningar WiFi 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC
Operativsystem iOS
Övrigt – Quick Charge, Stereohögtalare (hybrid)
Processor Apple A12 Bionic 64bit, 2 x 2.49 GHz Vortex + 4 x 1.59 GHz Tempest
RAM-minne 4.0 GB
Sensor – Accelerometer, Gyroskop, Närhetssensor, Ljussensor, Kompass, Barometer, Ansiktsavläsare (3D)
SIM – Dual-SIM (eSIM)
Skärmstorlek 5.8 ”
Skärmupplösning 2436 x 1125
Vikt 177 g
Garanti 12 Månader

Anmärkning – Genom rekonditioneringsprocessen kan IPxx certifieringen inte längre garanteras vilket innebär att till exempel vattenskador inte omfattas av garantin

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Apple iPhone XS”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *