Axis FA54

kr5.799

Artikelnr: 7331021058866 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Axis FA54 huvudenhet kan anslutas till fyra mycket diskreta Axis FA-enheter för övervakning av fyra nära inomhusområden. Huvudenheten kan fungera som bas för ett komplett videoövervakningssystem – perfekt för en liten butik, bank eller kontor. Eller så kan det vara en kompletterande del av ett större system där sensorenheter krävs för diskret övervakning.

Axis FA54 har en kraftfull processor som möjliggör samtidig streaming av HDTV 1080p-videor med full bildfrekvens från alla fyra sensorenheter.

Den stöder också följande:

– Fyrvy för samtidig streaming och visning av fyra scener, varvid varje scen tar upp en fjärdedel av skärmen
– Rättsmedicinsk WDR (brett dynamiskt omfång) för bättre bildkvalitet under svåra ljusförhållanden
– Zipstream för att spara bandbredd och lagringskrav
– Analyser som inbyggda sådana som videorörelsedetektering, manipulering av larm och ljuddetektering eller valfria sådana baserade på AXIS Camera Application Platform, såsom AXIS People Counter och AXIS Demographic Identifier för butiksoptimeringsändamål
– Korridorformat för optimal täckning av vertikalt orienterade områden som gångar och korridorer
– HDMI-stöd för anslutning till en övervaknings- eller offentlig bildskärm (PVM) och stöd för en spellista som gör det möjligt att visa övervakningsvideo och stillbilder (information / annonser) på skärmen
– Tvåvägs ljud med dubbla ingångar för mikrofoner och en utgång för en högtalare
– Fyra konfigurerbara ingångs- / utgångsportar till externa enheter som dörrlås och lampor för hantering av larmhändelser
– Två microSD-kortplatser för lokal lagring
– Programvara för videohantering: AXIS Companion (gratis nedladdningsbar och inkluderar en mobilapp för fjärrvisning och hantering), AXIS Camera Station och tredjepartsapplikationer

I kombination med attraktiva priser på huvudenheterna och sensorenheterna levererar ett AXIS FA-serien system en total ägandekostnad till ett konkurrenskraftig kostnad.

Håll det diskret – och flexibelt
Liksom alla modulära kamerasystem är AXIS FA-serien baserad på ett uppdelat nätverkskamerakoncept, där kameran är uppdelad i en sensorenhet (bestående av en lins och bildsensor) och en huvudenhet (en kameras kropp). Enheterna är anslutna med en kabel som levereras med sensorenheten.

Med AXIS FA-serien säljs huvudenheten och sensorenheterna separat, så att du kan välja de lämpligaste sensorenheterna för din applikation. Observera att huvud- och sensorenheterna i AXIS FA-serien inte kan användas i kombination med huvud- och sensorenheterna i AXIS F-serien.

Fantastisk videokvalitet med Forensic WDR
AXIS FA54 huvudenhet stöder Axis Forensic WDR hela tiden. AXIS FA54 prioriterar de mörkare områdena i en scen med hög kontrastbelysning, till exempel i ett bakgrundsbelysningsscenario där du har en person som står framför en mycket ljus bakgrund. I ett sådant scenario ger en traditionell kamera utan stöd för ett brett dynamiskt omfång en mörk bild av personen; med Forensic WDR i AXIS FA54 är färger och detaljer i de mörkare områdena mer synliga. WDR-tekniken i AXIS FA-produkter är också optimerad för rörelse, så det finns ingen rörelsesartefakt när ett snabbt rörligt föremål passerar förbi. I scener med svagt ljus levererar ett AXIS FA Series-system utmärkt färgvideo med lågt brus.

Håll de totala kostnaderna låga
Ett system med AXIS FA54-huvudenhet och fyra HDTV 1080p-sensorenheter är ofta billigare än fyra vanliga HDTV 1080p-kameror med liknande funktioner. Och med bara en Ethernet-kabel för fyra sensorenheter kan du sänka ditt krav på nätverksportar och spara kostnaden för en nätverksbrytare. Dessutom, med en IP-adress, behöver du bara en enda VMS-licens (Video Management Software) för att visa video från fyra sensorenheter.

Ett AXIS FA Series-system ger också besparingar i bandbredd och lagringsbehov. Axis Zipstream-teknik kodar till exempel effektivt H.264-videoströmmar, vilket minskar lagrings- och bandbreddskraven med upp till 50% eller mer samtidigt som viktiga detaljer bibehålls. Händelsestyrd inspelning med analys hjälper också till att minska bandbredd och lagringsanvändning.

Specifikationer
Produktfärg – Svart

Driftsförhållanden
Relativ luftfuktighet vid drift (H-H) 10 – 85%
Arbetstemperatur (T-T) 0 – 45 ° C
Lagringstemperatur (T-T) -40 – 65 ° C

Ljud och video
Ljudformat som stöds AAC, ADPCM, G.711, G.726, OPUS
Internt minne 1024 MB
Stöd för språk Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, tyska, engelska, spanska, franska, italienska, japanska, koreanska, portugisiska, ryska.
Maximal upplösning 1920×1080 pixlar
Upplösning vid inspelningshastighet 640×480 @ 60fps, 1280×720 @ 50fps, 1920×1080 @ 24fps, 1920×1080 @ 25fps, 1920×1080 @ 30fps
Videoformat som stöds H.264, M-JPEG

Portar och gränssnitt
Ljudutgång 1
DC-ingång
Ethernet LAN (RJ-45) -portar 1
Ethernet LAN-datahastigheter 10, 100, 1000
Antal HDMI-portar 1
Line-in
Mikrofon in
Nätverksprotokoll som stöds IPv4 / v6, HTTP, HTTPS, SSL / TLS, QoS L3 DiffServ, FTP, SFTP, CIFS / SMB, SMTP, Bonjour, UPnP, SNMPv1 / v2c / v3 (MIB-II), DNS, DynDNS, NTP, RTSP, RTP , TCP, UDP, IGMP, RTCP, ICMP, DHCP, ARP, SOCKS, SSH

Kraft
Utspänning 12 V
Strömförbrukning (max) 30 Watt
Strömförbrukning (typisk) 14 Watt

Förpackningens mått
Djup 12,8 cm
Bruttovikt 0 978 kg
Höjd 10,8 cm
Bredd 25,4 cm

Förpackningsinnehåll
Nätadapter ingår
Snabbinstallationsguide

Produktens mått
Djup (produkt, cm) 25 cm
Höjd (produkt, cm) 15 cm
Nettovikt (produkt, kg) 0,94 kg
Bredd (produkt, cm) 12,5 cm

Lagring
Integrerad kortläsare (Kompatibla minneskort MicroSD (TransFlash), MicroSDHC, MicroSDXC)

Leverantörsinformation
Varumärke Axis
Garanti 5 År
Artikelnr.: 0878-002
MPN: 0878-002
EAN/UPC: 7331021058866

 

Dokumentation
Manual engelska
Leaflet engelska
PDF engelska

 

Ytterligare information

Vikt 0,978 kg
Dimensioner 25,4 × 12,8 × 10,8 cm

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Axis FA54”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …