MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X 8G OC

kr4.149

Artikelnr: 4719072939953 Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8G OC är ett grafikkort i storlek mindre, men lika proppfullt med prestanda som ett större kort. Med den kraftfulla NVIDIA Ampere-arkitekturen och 8 GB av det supersnabba GDDR6-minnet samt PCI Express 4.0×8 får du en komponent som klarar allt och lite till. Tack vare dubbla TORX 3.0-fläktar med innovativa funktioner hålls kortets temperatur nere. Givetvis kommer kortet med stöd för bland annat NVIDIA G-Sync, DLSS, Ansel, med mera.

8 GB GDDR6-minne
Tillsammans med GDDR6 – mycket snabbt minne – får du prestanda som gör att du kan spela spel med höga inställningar och otroligt hög bildhastighet. Så att du både får en fördel mot dina fiender och kan njuta av dina favoritspel i hög upplösning.

NVIDIA Ampere-arkitektur
NVIDIA Ampere är andra generationens RTX-arkitektur och har tagits fram för ökad hastighet och smarta AI-lösningar. Den har andra generationens Ray Tracing-kärnor och tredje generationens Tensor-kärnor. NVIDIA Ampere-arkitekturen har med Tensor Float (TF32) och Floating Point 64 (FP64) påskyndat och förenklat antagandet av AI. Tillverkad med 54 miljarder transistorer är NVIDIA Ampere det största 7 nanometer (nm) chipet som någonsin tillverkats.

Effektiv kylning
Grafikkortet har även utrustats med effektiv kylning via dess två TORX 3.0-fläktar. Fläktarna arbetar för att skapa ett fokuserat lufttryck som håller kortet svalt, och med funktionen Zero Frozr är fläktarna tysta till dess att kylningen verkligen behövs. Kortet har även värmerör som säkerställer maximal kontakt med GPU och sprider värme längs hela kylflänsen.

RGB Mystic Light
Mystic Light ger dig fullständig kontroll över RGB-belysning för MSI-enheter och kompatibla RGB-produkter, inklusive ditt grafikkort.

NVIDIA DLSS
NVIDIA DLSS är en banbrytande AI-rendering som ökar bildfrekvensen med 1,5 gånger eller mer, för utmärkt bildkvalitet med dedikerade Tensor-kärnor för AI-bearbetning i GeForce RTX. Detta ger dig prestandautrymmet att höja inställningar och upplösning för en fantastisk visuell upplevelse. AI-revolutionen har kommit till spel.

DirectX 12 Ultimate
Nu kan utvecklare lägga till ännu mer fantastiska grafikeffekter i Microsoft Windows-baserade spel. GeForce RTX-grafikkort med avancerade DX12-funktioner som strålspårning och VRS (variable rate shading) gör spelen mer levande, med verklighetstrogna visuella effekter och snabbare bildhastigheter.

NVIDIA G-Sync
NVIDIA G-Sync är en banbrytande skärmteknik som den snabbaste och jämnaste spelupplevelsen idag. Det går ut på att synka uppdateringsfrekvenser mellan CPU och GPU och motverkar hackiga rörelser.

NVIDIA Studio
NVIDIA Studio kombinerar NVIDIA GeForce GPU: er med exklusiva NVIDIA Studio-drivrutiner för att ge dig så bra prestanda som möjligt i kreativa program som exempelvis Photoshop. Lås upp prestanda och tillförlitlighet och låt din fantasi flöda.

NVIDIA Ansel
Detta kraftfulla fotoläge låter dig ta skärmdumpar av professionell kvalitet. Nu kan du dela dina mest lysande spelögonblick med hög upplösning, 360-grader, HDR, och stereoinspelningslägen.

Egenskaper MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X 8G OC
Modell: MSI GeForce RTX 3050 VENTUS 2X 8G OC
Grafikprocessor: NVIDIA® GeForce RTX™ 3050
Gränssnitt: PCI Express® Gen 4
Minneshastighet: 14 Gbps
Minne: 8 GB GDDR6
Utgångar: DisplayPort x 3 (v1.4a) / HDMI 2.1 x 1
HDCP-Stöd: Ja
Energiförbrukning: 130 W
Rekommenderat nätaggregat (PSU): 550 W
Mått: 235 x 124 x 42 mm
Max antal skärmar: 4
VR-redo: Ja
G-Sync: Ja
Adaptive Vertical Sync: Ja
Maximal upplösning: 7680 x 4320

Ytterligare information

Vikt 0,7 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”MSI GeForce RTX 3050 Ventus 2X 8G OC”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *