Mujjo Full Leather Case för iPhone 13 Pro

kr449

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Funktioner Mujjo Full Leather Case för iPhone 13 Pro

Tillverkad med fullkornigt vegetabiliskt garvat läder av hög kvalitet som åldras vackert.
Knapparna är helt täckta med läder, speciellt för lyhördhet.
1 mm upphöjd läderram ger skärmskydd mot slipande ytor.
Snyggt täcker botten, utan att hindra högtalarna eller laddningsporten.
En upphöjd bakre kamerabump som skyddar de utskjutande linserna från repor.
Fodrad med lyxig japansk mikrofiber med en sofistikerad satinliknande finish.
Med tiden får lädret en patina som är unik för din användning.
Fullt insvept med högkvalitativt läder för att skapa en superslank profil.
Mujjo Full Leather Case för iPhone 13 Pro – våra bästa läderfodral hittills, tillverkade för iPhone 13 Pro

Vi gillar att hålla saker enkla, den smala profilen är helt omslagen med vårt hyllade fullkorniga läder-samutvecklat för att skapa slitstarka finish som blir vackrare med slitage-för att erbjuda skydd mot vardagliga stötar och stötar samtidigt som det lägger till ett varmare och ‘grippier’ ‘ känna.

Hel läderlindad profil
Vi har helt inslagit fodralen med fullkornigt läder av högsta kvalitet som åldras vackert för att skapa det vi tycker är våra bästa fodral hittills, en superslank profil och ren silhuett som följer enhetens konturer, resultatet är en välbalanserad design som i sig känns rätt.

Fodrad med satinliknande mikrofiber
Interiören är fodrad med den finaste japanska mikrofibern, ett tunt, superstarkt tyg som också är exceptionellt lätt. Med en sofistikerad, satinliknande finish ger detta material lyxig vadderad komfort för din iPhone 13 Pro.

Det är de små sakerna
På tal om detaljer är knapparna helt täckta i läder, vilket ökar den snygga designen. Den optimerade knappprofilen är speciellt utformad och testad för lyhördhet och användarvänlighet – resultatet av en produktionsprocess som vi har noggrant förfinat.

Förbättrat skydd
Fodralen har en upphöjd stöt runt den bakre kameran för att skydda de utskjutande linserna från repor. Botten av enheten är snyggt täckt, vilket ger extra skydd, utan att hindra högtalarna eller laddningsporten. För att skydda skärmen stiger lädret 1 mm över glasets kant, vilket skapar en upphöjd ram som håller slipande ytor borta från skärmen.

Anmärkningsvärt enkelt
I linje med vår vision är läderomslaget modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det ropar inte, “titta på mig”, men antyder ganska lugnt hantverk genom sitt diskreta utseende, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten på vårt signaturgrönsaksbrända läder som har en mjuk känsla och får en vacker patina med använda sig av.

Det är inte lätt att hålla saker enkla. Men när du lyckas är den harmonin mellan form och funktion det som gör en riktigt bra produkt. När allt kommer omkring är skillnaden mellan en bra produkt och en bra produkt uppmärksamhet på detaljer.

Om allt inte övervägs och omprövas, riskerar designen att bli för rörig eller inte tillräckligt hållbar. På Mujjo gillar vi att överväga detaljerna. – Remy Nagelmaeker – Medgrundare, Mujjo

Vacker finish som förbättras med användning
Fodren utstrålar oklanderligt hantverk, levererat genom den höga kvaliteten på fullkornsgrönsaksbrunt läder, som ser fantastiskt ut när du börjar använda fodralet-och ännu bättre med tiden när det hade en chans att patina. Färgen blir rikare och karaktären kommer igenom när du använder den och missbrukar den – varje fläck, varje repa gör den till din och unik för dig.

Designad för att se fantastiskt ut när du börjar använda dem, och ännu bättre med tiden när de har haft en chans att patina. – Remy Nagelmaeker – Medgrundare, Mujjo

Ytterligare information

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Färg

Svart, Monacoblå, Tan

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mujjo Full Leather Case för iPhone 13 Pro”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *