Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 11 Pro Max

kr359

Artikelnr: N/A Kategorier: ,

Beskrivning

Egenskaper – Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 11 Pro Max

  • En kortplats utformad att rymma 2 eller 2 bankkort, ID-kort eller resekort.
  • Läderramen är höjd 1 mm över kanten på skärmen för att skydda den från repande ytor.
  • Fodrat med lyxig japanskt mikrofiber med en sofistikerad satinliknande finish.
  • Knapparna är helt täckta i läder, särskilt utformade för att reagera.
  • Lädret får en unik patina genom användning, vilket ger ditt fodral en riktigt personlig karaktär.
  • Detta är en naturlig produkt – Texturen hos varje fodral är olika, vilket gör dem unikt vackra.

Våra bästa läderfodral hittills, gjorda för iPhone 11 Pro Max
En enkel men lysande idé som förvandlar din iPhone till en plånbok – så det enda andra du behöver komma ihåg är dina nycklar. Detta fodral har ett extra utrymme på baksidan för att skapa en vinnande kombination som är utformad för att göra ditt dagliga liv bekvämare.

Kombinerar bärandet av de dagliga nödvändigheterna
Utformat med problemfritt resande i åtanke – ett Mujjo-original hyllat för sin funktionalitet och form. Kombinerar två av dina dagliga nödvändigheter i ett elegant paket, som rymmer 2 eller 3 av dina kort, som ett ID-kort eller bankkort, detta plånboksfodral skyddar din iPhone och eliminerar behovet av stora fickor.

Fodrat med satinliknande mikrofiber
Insidan av fodralet är fodrat med finaste japanska mikrofiber, ett tunt, supertarkt tyg som även är exceptionellt lätt. Med en sofistikerad, satinliknande finish, detta material erbjuder en lyxig vadderad komfort för din iPhone 12 Pro Max.

Våra bästa plånboksfodral av läder hittills
Utformat att göra ditt dagliga liv bekvämare – som upptäcks och uppskattas av alltfler användare. Plånboksfodralet av läder för iPhone 11Pro Max har en kortplats av läder – som är placerat i vinkel och är markerad av en sned linje; dina kort ryms här och är lutade uppåt, vilket håller dem säkra och på plats. Öppningens storlek är anpassad för 2 till 3 bankkort, ID-kort eller pendlarkort bekvämt i ett elegant paket och eliminerar behovet av stora fickor.
Vi har svept in fodralet helt med vårt fullkorniga premium-kvalitetsläder som åldras snyggt för att ge vad vi kallar våra bästa fodral hittills, en supertunn profil och ren siluett som följer enhetens konturer, resultatet är en välbalanserad design som känns naturligt helt rätt.

Det är de små detaljerna
På tal om detaljer, knapparna är helt täckta med läder, vilket bidrar till den eleganta helhetsdesignen. Den optimerade profilen av knappen är särskilt designad och testad för lyhördhet och användarvänlighet – resultatet av en produktionsprocess vi noggrant har förfinat.
Öppningen för kameran och ljudavstängningsknappen smalnar av inåt enkelt användning och mjuk estetik.

Skydd av skärmkant
Läderkanten är höjd 1 mm över kanten på skärmens glas, vilket ger en upphöjd kant som skyddar din skärm mot repande ytor.

If everything isn’t considered and reconsidered, the design is in danger of being too cluttered or not durable enough. At Mujjo, we like to consider the details. – Remy Nagelmaeker – Co-founder, Mujjo

Vacker finish som blir bättre med användning
Fodralen utstrålar ett felfritt hantverk, levererat genom den höga kvaliteten på det fullkorniga vegetabiska garvade lädret, som ser fantastiskt ut när du först börjar använda fodralet – och ännu bättre över tid när det haft möjlighet att få sin patina. Färgen blir fylligare och karaktären lyser igenom när det slits och används – varje fläck, varje repa gör det till ditt eget, unikt för just dig.

So there you go, no fuss when you’re leaving the house or out and about. Travel light and with peace of mind. Remy Nagelmaeker – Co-founder, Mujjo

Ytterligare information

Vikt N/A
Färg

Svart, Tan, Monacoblå

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 11 Pro Max”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *