Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 13 mini

kr499

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: ,

Beskrivning

Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 13 mini

Funktioner Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 13 mini
Tillverkad med fullkornigt vegetabiliskt garvat läder av hög kvalitet som åldras vackert.
Knapparna är helt täckta med läder, speciellt för lyhördhet.
1 mm upphöjd läderram ger skärmskydd mot slipande ytor.
Snyggt täcker botten, utan att hindra högtalarna eller laddningsporten.
En upphöjd bakre kamerabump som skyddar de utskjutande linserna från repor.
Fodrad med lyxig japansk mikrofiber med en sofistikerad satinliknande finish.
Med tiden får lädret en patina som är unik för din användning.
Har en läderkortsficka utformad för att rymma 2 till 3 bank-, ID- eller resekort.
Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 13 mini – våra bästa läderplånböcker hittills, tillverkade för iPhone 13 mini

En enkel men lysande idé som gör din iPhone till din plånbok – så det enda du behöver komma ihåg är dina nycklar. Detta fodral lägger till en påse på baksidan för att skapa en vinnande kombination som är utformad för att göra ditt dagliga liv mer bekvämt.

Kombinera dina dagliga väsentligheter
Designad med problemfri resa i åtanke-ett Mujjo-original berömt för sin funktionalitet och form. Genom att kombinera två av dina dagliga väsentligheter till ett elegant paket, som rymmer 2 eller 3 av dina kort, till exempel ID- och bankkort, skyddar detta läderplånbokskåpa din iPhone och eliminerar behovet av skrymmande fickor.

Fodrad med satinliknande mikrofiber
Interiören är fodrad med den finaste japanska mikrofibern, ett tunt, superstarkt tyg som också är exceptionellt lätt. Med en sofistikerad, satinliknande finish ger detta material lyxig vadderad komfort för din iPhone 13 mini.

Våra bästa läderplånboksfodral hittills
Designad för att göra ditt dagliga liv mer bekvämt – antaget och älskat av allt fler hängivna. Läderplånboksfodralet till iPhone 13 Pro har en läderkortficka som är markerad med en sned linje och skickligt sydd på baksidan. Det ger en öppning för 3 kort (eller 5 när lädret mjuknar) och ser till att allt du behöver finns i ett elegant paket.

Vi har helt inslagit omslagen med fullkornigt läder av hög kvalitet som åldras vackert för att skapa det vi tycker är våra bästa fodral än. Med en superslank profil och ren silhuett som följer enhetens konturer blir resultatet en välbalanserad design som känns i sig rätt.

Det är de små sakerna
På tal om detaljer är knapparna helt täckta i läder, vilket ökar den snygga designen. Den optimerade knappprofilen är speciellt utformad och testad för lyhördhet och användarvänlighet – resultatet av en produktionsprocess som vi har noggrant förfinat.

Förbättrat skydd
Fodralen har en upphöjd stöt runt den bakre kameran för att skydda de utskjutande linserna från repor. Botten av enheten är snyggt täckt, vilket ger extra skydd, utan att hindra högtalarna eller laddningsporten. För att skydda skärmen stiger lädret 1 mm över glasets kant, vilket skapar en upphöjd ram som håller slipande ytor borta från skärmen.

Vacker finish som förbättras med användning
Fodren utstrålar oklanderligt hantverk, levererat genom den höga kvaliteten på fullkornsgrönsaksbrunt läder, som ser fantastiskt ut när du börjar använda fodralet-och ännu bättre med tiden när det hade en chans att patina. Färgen blir rikare och karaktären kommer igenom när du använder den och missbrukar den – varje fläck, varje repa gör den till din och unik för dig.

”Så det går, inget krångel när du lämnar huset eller är ute och reser. Res lätt och med sinnesro. ” – Remy Nagelmaeker – Medgrundare, Mujjo

Ytterligare information

Vikt N/A
Dimensioner N/A
Färg

Svart, Monacoblå, Tan

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Mujjo Full Leather Wallet Case för iPhone 13 mini”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *