Samsung Galaxy XCover 5

kr2.899

4 i lager

Artikelnr: 8806092174955 Kategorier: , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Samsung Galaxy XCover 5

En optimerad och tålig telefon
Samsung Galaxy XCover 5 är en tålig mobil byggd för dig som behöver något utöver det vanliga. Med skydd mot stötar, vatten, damm och smuts klarar den precis lika många utmaningar som du gör. Tack vare sina unika features underlättar XCover 5 för dig när du tar dig an nya utmaningar.

Klarar hårda förutsättningar
Samsung Galaxy XCover 5 är IP68 klassad, vilket innebär att den tål nedsänkning i vatten upp till 1,5 meters djup i 30 minuter. Dessutom är den skyddad mot smuts och damm. XCover 5 är också testad enligt MIL-STD 810G, vilket innebär att den lever upp till de standardkrav som ställs av USA:s militär – exempelvis att den tål vibrationer under långa perioder, upprepade stötar och extremt höga och låga temperaturer.

Ännu större
XCover 5 har fått en större skärm men samtidigt blivit både smalare och tunnare än tidigare versioner, nu med en 5.3” stor skärm och endast 9.2mm i tjocklek.

Enkel att använda
Med funktioner som är gjorda för att underlätta för dig vill vi göra ditt liv enklare, när du är ute i alla olika situationer och väder. Inte nog med att Galaxy XCover 5 klarar av vatten, stötar och smuts, så är det också möjligt att använda XCover 5 med tunnare handskar på tack vare Glove Touch.

För vardagen
XCover 5 är en perfekt mobil för mer än bara äventyr och arbete. Till exempel kan du använda telefonen för betalningar genom Samsung Pay och med Samsung Knox har den dessutom hög säkerhet.

Fota allt
Med en 5MP selfiekamera och 16MP bakkamera har du alltid med dig en pålitlig och bra kamera som klarar av alla dina äventyr, vare sig du är ute i oväder eller på byggarbetsplatsen. Med andra ord har den kapacitet att föreviga vad du än tar dig för.

Plats för allt du behöver
Med 64GB minne får du plats med det mesta – bilder, filmer, sms. Vad det än kan vara. Behöver du mer minne kan det utökas med ett SD-kort på upp till 1TB (köps separat).

XCover Key
Tid är något som vi vill spara. Därför har Galaxy XCover 5 en genväg som kallas för XCover Key – en knapp på vänstra sidan som du kan ställa in så att du snabbt kommer åt de funktionerna du använder ofta. En funktion för ett kort knapptryck och en annan för ett långt tryck.

Utbytbart batteri
Med det utbytbara batteriet kan du fortsätta uppleva världen och fortsätta jobba utan avbrott. Byt till ett fulladdat batteri.

Hög säkerhet med Samsung Knox
Galaxy XCover 5 har Samsung Knox, som ger flera lager av säkerhet för att skydda ditt innehåll och förenkla administration av känsliga uppgifter.

Specifikationer
Batteri: 3000mAh
Trådlös laddning: Nej
Nätverk: GSM / HSPA / LTE
Displaystorlek: 5,3 tum
Upplösning: 1480 x 720
Plats för minneskort: Ja, upp till 1TB
Processor: Exynos 850 Octa-core (4×2.0 GHz Cortex-A55 & 4×2.0 GHz Cortex-A55)
RAM-minne: 4GB
Bluetooth 5.0
Kamera: 16MP f/1.8, PDAF
Video: 1080p@30fps
Selfiekamera: 5MP f/2.2
Operativsystem: Android 11
GPS: Ja, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
SIM-kort: Nano
Mått: 147 x 71.6 x 9.2 mm
Vikt: 172 gram
I förpackningen Laddare med tillhörande sladd, batteri (1st), snabbstartguide
Vattentålig: Ja
Stöttålig: Ja

Ytterligare information

Vikt 0,32 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Samsung Galaxy XCover 5”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *