Satechi Aluminum Monitor Stand

kr1.099

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

Satechi Aluminum Monitor Stand för iMac är din perfekta lösning för att förbättra och skapa en bekväm skrivbordsplats. Med inbyggda USB 3.0 portar, USB-C dataport, micro / SD-kortläsare och ljuduttag, är dina mest använda portar alltid inom räckhåll för maximal produktivitet. Den eleganta och moderna aluminiumsdesignen kompletterar din iMac perfekt och höjer din skärm till en optimal synvinkel. Designad för alla Apple iMac-modeller med vår medföljande typ-A till typ-C-adapter.

Förhöj din iMac
Satechi Aluminum Monitor Stand unika och ergonomiska design höjer skärmen till en optimal synvinkel för en bekväm arbetsmiljö. Genom att lyfta ögonhöjden hjälper dockan till att minska långvariga nackskador och hjälper till med bättre hållning när man arbetar under längre perioder.

Modern, hållbar design
Med en borstad aluminiumfinish och unibody-konstruktion, erbjuder Satechi Type-C Aluminium Monitor Stand för iMac en elegant och robust lösning för att höja dina skärmar. Max lastvikt: 50 kg.

Perfekt för alla situationer
Med inbyggd USB-C dataport (upp till 5 Gbps), USB 3.0 portar (upp till 5 Gbps), micro / SD-kortläsare (UHS-I, upp till 104 Mbps) och ljuduttag för bekväm tillgång till alla dina kringutrustning. Anslut bara den medföljande USB-C kabeln till datorns USB-C-port och anslut dina enheter.

Kompatibilitet
Stöder alla Apple iMac-modeller med vår medföljande typ-A till typ-C adapter.

Mått: 227 x 255 x 55 mm
Vikt: 710 g
Tillverkare: https://satechi.net

Recension MacWorld 8/10

Ytterligare information

Vikt 0,71 kg
Dimensioner 22,7 × 25,5 × 5,5 cm
Färg

Space Grey, Silver

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Satechi Aluminum Monitor Stand”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *