Sensibo Sky

kr948

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Sensibo Sky är den ultimata kontrollenheten för din luftvärmepump. Med Sensibo Sky kan du styra, övervaka, automatisera och spara energi med hjälp av den överskådliga appen. Enheten fungerar med alla luftvärmepumpar som har en medföljande ir-fjärrkontroll. Sky är också kompatibel med amazon Alexa och Google Assistant.

Kontroll var du än är
Du kan styra din värmepump oavsett var du befinner dig samt övervaka temperatur och luftfuktighet.

Dela med resten av familjen
Du kan dela Sensibo Sky med familjen därhemma eller med kollegorna på arbetsplatsen. Synka varje enhet till respektive luftvärmepump och låt alla ta del av fördelarna med den smarta luftvärmepumpen.

Slår till och från automatiskt
Genom att följa telefonens postition kan Sensibo spara energi genom att slå på luftvärmepumpen innan du anländer och slå av den igen när alla har lämnat huset.

Spara energi!
Obegränsad 7-dagars schemaläggning ger dig kontroll över ditt inomhusklimat. Du kan lägga in hur många schemapunkter som helst, starta pumpen automatiskt innan du vaknar och stäng av den igen när du har somnat och styr den hur du vill däremellan.

Njut av ditt inneklimat var du än är
Sky ser till att det är varmt i huset innan du vaknar på vintern och att det är svalt när du kommer hem på sommaren. Hemma eller borta – Sensibo ger dig alltid rätt temperatur.

Fungerar överallt!
Sensibo Sky är kompatibel med luftvärmepumpar i alla länder oavsett strömstyrka och typ av vägguttag. Installationen tar mindre än en minut!

Öppen API & IFTTT
Sky har en omfattande öppen API med många utökningar och integrationer skapade av SmartThings, OpenHab, Homebridge (för Homekit) m.fl. Enheten är också kompatibel med IFTTT för enkel programmering av nya automatiseringar.

Tekniska specifikationer Sensibo Sky
Mått: 110 x 110 x 70 mm
Vikt: 270 g

Google AssistantWorks with AlexaSiri shortcuts

 

Ytterligare information

Vikt 0,27 kg
Dimensioner 11 × 11 × 7 cm
Färg

Svart, Vit

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Sensibo Sky”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *