XIAOMI 1S Portabel Elektrisk Luftkompressor

kr679

Artikelnr: 6934177749223 Kategorier: , Etiketter: , ,

Beskrivning

XIAOMI 1S Portabel Elektrisk Luftkompressor är en kraftfull och kompakt luftkompressor för snabb och effektiv däckpumpning. Med en förmåga att pumpa två fulla bildäck eller göra åtta påfyllnader på en laddning, har du här en 45,5% förbättring av föregångaren Mi Portable Electric Air Compressor, plus ett luftflöde som har 114% mer att ge. Välj mellan fem inställningar och ladda bilar, motorcyklar, cyklar och bollar enklare än någonsin.
Cylinderblock med hög precision

XIAOMI 1S Portabel Elektrisk Luftkompressor är utrustad med ett cylinderblock med hög precision som kommer upp till 150 PSI på bara 20 sekunder. Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S fungerar därför perfekt till både mountainbikes och roadbikes med högtrycksdäck. Denna kompressor går på interna litium-batterier och går att ladda med USB-adapter, powerbank och i bilen. Hur smidigt som helst!
Fem olika inställningar

För att du ska slippa krångla finns det fem olika lägen att välja mellan: Manual mode, Bicycle mode, Motorcycle mode, Car mode och Ball mode. Det är också möjligt att justera varje inställning för att definiera vilket tryck du vill ha, så det har aldrig varit enklare att få perfekta resultat. Motorcykel-läget sträcker sig exempelvis från 1,8–3,0 bar, med en standardinställning på 2,4 Bar. Eftersom kompressorn är lätt och stilren är den ett rent nöje att ha med sig. Köp nu och gör livet lite enklare.

Specifikation för XIAOMI 1S Portabel Elektrisk Luftkompressor

Drifttyp: Batteridrift
Batterityp: Lithium batteri
Laddningstid: Upp till 3 timmar
Följer trafikriktlinjer för att användas på vägar: Ja
Färg: Svart
Djup: 45.3 mm
Höjd: 124 mm
Bredd: 71 mm
Vikt: 465 g
Tillverkargaranti: 1 år
EAN: 6934177749223

 

 

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”XIAOMI 1S Portabel Elektrisk Luftkompressor”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *