Villkor

Priser
Moms ingår i priset med 25%.

Betalningsalternativ

– Faktura mig / Klarna
Vid beställningen uppger ni ert namn, adress, telefonnummer, e-postadress och vilken/vilka produkter beställningen avser. Dessutom behöver ni ange ditt personnummer för kreditkontroll. Vi skickar produkterna mot efterkrav med betalningsvillkor på 14 dagar. Fakturorna sköts av Klarna. Leveranstid Din beställning skickas från vårt lager normalt inom 24 timmar. Vid reserverar oss för transportförseningar utom vår kontroll. Klarna accepterar samtliga stora kreditkortsföretag såsom, VISA, Mastercard, American Express osv. Ni kan även betala med Swish.

– Bitcoin
Vid beställningen uppger ni ert namn, adress, telefonnummer, e-postadress och vilken/vilka produkter beställningen avser. Vi rekommenderar våra kunder att använda sig av egna bitcoin-plånböcker istället för tredjeparts växlingstjänster, där ni kan betala med kort, swish m.m men där tjänsteleverantören tar ut en avgift för växlingen från Fiat (vanlig valuta) till Bitcoin. Denna avgift står kunden för, tänk på att exakta bitcoin-summan som anges vid utcheckning, måste betalas till vår bitcoin plånbok för att transaktionen och köpet är fullföljt. Vid utebliven fullständig betalning, tar vi ut en administrationsavgift motsvarande 150:- för att täcka vår kostnad för att föra tillbaka den bitcoin summa som överförts ifall kunden väljer att avbryta köpet.

Frakt

Vi erbjuder leverans med PostNord, leveranssättet vi använder är antingen MyPack Collect” eller “Postpaket” från oss till ett PostNord ombud i närhet av angiven leveransadress.

Gratis frakt inom Sverige vid köp över 2500:-, EU Flat rate 130:- . Priser avser PostNords “PostNord”- tjänst. Läs mer om tjänsterna på länkarna under:

https://www.postnord.se/skicka-forsandelser/brev-och-paket/mypack-collect

https://www.postnord.se/skicka-forsandelser/brev-och-paket/postpaket-inrikes

Reklamationsbestämmelserna för leveranserna följer den använda transportörens bestämmelser. Generellt sett bör en reklamation omedelbart göras till transportören gällande skador på en försändelse, annars kommer ansvaret för skadan att falla på mottagaren. Vid skador som inte är synliga måste en reklamation göras till transportören inom 7 arbetsdagar, och till oss, så att vi kan hjälpa till med att klara upp reklamationen.

Vid frakt utanför Sveriges gränser, använder vi PostNord som logistikpartner som utgångspunkt. Vill kunden använda sig av specifik logistikpartner, kontakta oss innan för dagsaktuella priser.

Önskar kunden försäkring för skadat gods eller vid eventuell förlust av försändelse med värdeförsäkring, ta kontakt med oss för dagsaktuella priser. Kabelprinsen ansvarar ej för förlust eller skada på någon försändelse så länge inte en separat överenskommelse är avtalad.

Reklamation
Är din vara skadad eller felaktig måste du reklamera varan. Beskriv felet noggrant och uppge beställning och fakturanummer. Vid reklamation skall kund kontakta kabelprinsen.se reklamationsavdelning via e-post info@kabelprinsen.se för erhållande av RMA (returnummer). Skadad förpackning godkännes ej som reklamation.

Vid felaktig reklamation, förbehåller sig Kabelprinsen rätten att debitera kunden en felsökningsavgift på 350:- samt kostnaden för administration och frakt tillbaka till kund.

Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp efter du mottagit varan. Varan ska då vara i väsentligt oförändrat skick. Vid eventuell retur, så måste du kontakta oss först för att få ett RMA-nummer. Det är ditt ansvar att varan och dess originalförpackning kommer tillbaka till oss i oskadat skick. Se därför till att varan emballeras väl. Om något skulle hända med varan trots att den emballerats på ett tillfredställande sätt, så är det fraktbolaget som är ersättningsskyldig såvida försäkring är tecknat av kund. Returen är godkänd först när vi kontrollerat varan. Vid godkänd retur så återbetalas summan inom 14 dagar. Vid ej godkänd retur, så returneras varan och frakt debiteras. Alternativt om åverkan kan åtgärdas eller återställas, så debiteras kunden den faktiskta kostnaden för detta. Vid ångerrätt ersätter vi inga fraktkostnader till oss och ansvaret för att försändelsen når oss ligger hos dig som kund.

För att få tilldelat ett RMA-nummer ta kontakt med oss på info(a)kabelprinsen.se

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall kunden omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket!
Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Ej utlösta paket
Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 2 veckor mån, brev 7 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna. Att ej hämta ut sitt paket är inte samma sak som ångerrätt, dvs kund kan inte tillämpa ångerrätt utan att hämtat ut leveransen. Ångerrätten behandlas i tidigare avsnitt. Fullständiga villkor finns under respektive leveranssätt på PostNord’s hemsida.

Garanti
Det är alltid minst 1 års garanti på de produkter vi tillhandahåller. Demo-produkter och liknande varor kan omfattas av andra villkor, dessa framgår isåfall i produktbeskrivningen.

Äganderättförbehåll
Alla varor förblir Kabelprinsen’s egendom till dess att full betalning erlagts.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Försäljning till minderåriga
Kabelprinsen.se säljer inte produkter till minderåriga (under 18 år) utan målsmans tillåtelse.